Barion Pixel

Rólunk mondtátok – ügyfeleink visszajelzései

“A BlueMarketinget a frissen induló vállalkozásom elindításához kértem fel segítségként abban a reményben, hogy sikerül legalább 4-5 ügyfelet szereznem az induláskor. Ehhez képest a hirdetési kampány alatt nem telt el úgy nap, hogy ne érkezett volna 2-3 érdeklődő, akikből aztán nagy arányban ügyfeleim is lettek, ami azt mutatja számomra, hogy rendkívül precízen sikerült megcélozni azt a célközönséget, akik valóban affinisek a szolgáltatásomra. Részemről egész biztosan hosszú távú együttműködés lesz, köszönöm, BlueMarketing!”

Márton Péter
ScrumXpert

“Szia Marcell! 

Köszönjük szépen az első hónapban nyújtott munkátokat, egyszerűen lenyűgöző volt, nagyon elégedettek vagyunk! Rájöttünk, hogy a világ legjobb drogja nem más mint amikor rendelés jön! most már folyamatosan azt várjuk, hogy mikor lesz rendelés! Amikor csippan a telefon s látjuk, hogy email jött izgatottan nézzük meg s reméljük, hogy rendelés jött. teljesen függők lettünk! Tényleg nagyon szépen köszönjük a munkátokat!

Orbán Róbertné Anikó
webshop tulajdonos
Osport

“Kedves Marci,

1,5 hónapja dolgozunk veletek, nagyon elégedettek vagyunk. Az eredményeket hozzátok, folyamatosan növekednek a vásárlási számok, szépen haladunk a céljaink felé.

A korábbi ügynökségekkel sajnos rossz tapasztalataink vannak, azonban a Ti munkátok felülírják az eddigieket. Rendszeres és hasznos a kommunikáció feletek, tetszenek a hirdetési szövegek, a kreatívok és a célzások, továbbá mindig ötleteltek, hogy hogyan fejlődjünk közösen.

 

Köszönjük szépen az eddigieket és várjuk a további közös sikereket! :)”

Kitti és Viven
Tulajdonosok
egy életmód tematikájú webshopnál

“Sziasztok,

Szeretném megköszönni a munkátokat, az elmúlt kampányunk kifejezetten sikeres volt, amihez a munkátok és így Betti munkája is nagyban hozzájárult.

Köszönjük!

A kampányunk tegnap éjfélig tartott.

Üdvözlettel

Tamás”

Tamás
Tulajdonos
baba-mama témájú webshop

“Szia Marci,

Sikerült az oktatás végére érnem, először is gratulálni szeretnék hozzá, mert nagyon tartalmas, és kiterjed minden fontos részletre.

Számomra nagyon sok infót tartalmazott, amit eddig nem tudtam, és nem is alkalmaztam. Ajánlani fogom mindenkinek, aki Facebook hirdetésekkel szeretne foglalkozni, mert az oktatásod minden szükséges tudást megad hozzá.

A magánórával (konzultációval) kapcsolatban akkor tudnánk valamikor majd egyeztetni?”

Balogh Gergő
Marketing Vezető
egy gépjármű-alkatrész témájú webshopnál

“Igen, köszönöm, már meg is néztem.

 

Mivel még a márkaépítés fázisában vagyok, ezért nagyon hasznosnak és érthetőnek találtam az anyagodat. Nem kis munka vár rám az elhangzottak alapján, de bízom benne, hogy meg lesz a gyümölcse! 🙂

Menyházi Regina
kurzus vásárló
Vállalkozó