Barion Pixel

30 napos Facebook marketing kurzus – alap csomag

14 900 Ft

Kategória:

Leírás

Lépésről lépésre végigviszünk a hirdetéskezelés rejtelmein, hogy Te is tudj eladásokat generálni Facebook-on, magas profittal!

MIRŐL FOGUNK TANULNI?

ÜGYNÖKSÉGI TITOK 1.: PROFI KAMPÁNYCÉLOK

Van 3-5 kampánycél, amit vállalkozástípustól függően használni szoktunk egy hirdetési fiókban. Átbeszéljük azokat a hirdetési célokat, amelyeket a legtöbb iparágban kiválóan használhatsz

HOGYAN MÉR EGY PROFI?

Az előzetes anyagok között meg fogod kapni, hogy hogyan állítsd be a Facebook pixeled, vagy épp a katalógusod a weboldaladon – azonban nem állunk meg így. A marketingben a legfontosabb az eredmény, ezért lépésről lépésre meg fogjuk mutatni, mi hogyan mérjük a hirdetések eredményeit.

ÜGYNÖKSÉGI TITKOK 2.: CÉLZÁS, CÉLKÖZÖNSÉGEK

Ha hirdettél már a Facebook ads segítségével, biztos próbálgattad a demográfiai, geográfiai, vagy érdeklődési kör alapán célközönségeket.

Mi azonban jóval mélyebbre ásunk: Olyan haladó célközönségeket mutatunk be Neked, amit még a legtöbb profi sem használ.

ÜGYNÖKSÉGI TITKOK 3.: LICITÁLJ, VAGY VÉGED

Durván hangzik, de igaz: Ha nem ismered a legjobb licitstratégiákat, akkor nagyon sokat buksz napi szinten a hirdetéseiden.

Melyik életszakaszban, milyen kampánycélhoz melyik licitstratégiát válaszd?

Ezekre a kérdésekre is megkapod a választ.

ÜGYNÖKSÉGI TITKOK 4.: A STRATÉGIA, AMI ELDÖNTI A HÁBORÚT

Napról napra komoly harcban vagy a minden hirdetővel a közönséged figyelméért, ezért érdemes komolyan venni a felkészülést.

Persze, hirdetéseket bárki össze tud kattintani, de elérni, hogy egy megtérüljön, és hosszútávon építse a bizniszed: Na ez a nem mindegy…

ÉS MÉG RENGETEG TIPPET, TRÜKKÖT MUTATUNK MAJD MEG…