Barion Pixel

Legyél az új social media tartalomkészítőnk!

Egész nap az Instán és Facebook-on lógsz, imádsz posztolni, sztorizni, és a TikTok-ot is ismered? Akkor ez a munkalehetőség tetszeni fog!

Csatlakozz egy gyorsan növekvő ügynökséghez, és segíts építeni a saját és ügyfeleink márkáit!

Komoly kihívásra vágysz?

Szeretnénk hétről hétre egyre több feladatot és nagyobb felelősséget adni neked, miközben folyamatosan jobbnál jobb tartalmakat fogsz gyártani saját, és ügyfeleink közösségi oldalaira.

Nem kávéfőzésre keresünk embert, hanem valódi feladatokra, szóval csak akkor olvasd tovább, ha NEM lazsálós munkát keresel. 

“Oké, milyen embert kerestek?”

– Legyen heti 20 órád (lehetőleg hétköznapokon), mert ennyit fogsz dolgozni az elejétől 

– Érdekeljen a marketing. Ha pénzkereset miatt akarsz dolgozni elsősorban suli mellett, arra bármelyik gyorsétterem alkalmas.

– Számítógéppel és telefonon fogsz dolgozni, ezért jól kell mozognod benne. Ha megijedsz egy exceltől, netán a képszerkesztéstől, akkor ez nem a Te munkaköröd 

– Legyenek ambícióid az életre nézve, ami több, mint túlélni az egyetemet vagy a napi munkát. Ha ez pipa, jól ki fogunk jönni. 🙂

– Imádjuk az önállóságot, így ha vannak gondolataid, ötleteid, meglátásaid, és ezeket meg is tudod valósítani, akkor mindenképp görgess tovább!

Mit fogsz csinálni pontosan?

A feladatok folyamatosan változnak, de alapvetően a saját és az ügyfeleink Insta és Facebook felületein fogsz dolgozni, nézzük milyen skillekre lesz szükséged:

Vizuális tartalmak készítése
(képszerkesztés, videók szerkesztése, néha fotózás és videózás)

Ha közösségi média területen akarsz tartalmakat gyártani, nagyon fontos a szépérzék. 

A PhotoShop általános ismerete nem kötelező, de nagy előny, mert ebben fogsz dolgozni a legtöbbet (nyugi, nem kell grafikusnak lenned azért). Néha a belső tartalmaknál fogsz videókat vágni, valamint fotózni is. 

 

Szövegírás

A posztok másik nagyon fontos eleme a szöveg, ami megfog és tűzbe hoz, néha cselekvésre ösztönöz.

Ha már általános iskolában is imádtál írni, a gimiben neked voltak a legjobb esszéid magyar érettségire készülve, akkor ez a feladat nagyon tetszeni fog. 🙂 

 

Adminisztratív(abb) munkák

Az online marketing legstatikusabb része, emiatt kell egy kis monotonítástűrés is, de a munkád maximum 10-15%-át teszi majd ki az adminisztráció. Elsősorban a saját munkádat kell majd adminisztrálnod, esetleg néha havi riportokat készíteni az ügyfeleknek. 

Az iroda

Újbuda legszebb részéről, a Bartók Béla útról fogsz dolgozni Te is, akárcsak mi. 🙂

Miért gyere hozzánk?

A feladataid és az elvárásaink már átbeszéltük, lássuk Te mit kaphatsz, ha ezeket teljesíted. 🙂 

Versenyképes fizu

Az órabéred a legtöbb diákmunkával felveszi a versenyt, arról nem is beszélve, hogy a határ a csillagos ég. Abban hiszünk, ha jól teljesítesz, akkor nem csak szavakkal jutalmazunk. 🙂 

Tanulási és előrelépési lehetőség

Nagy tudásanyagot halmoztunk fel az utóbbi években, amiből rengeteget fogsz tudni tanulni az online marketing különböző területeiről. Ráadásul ha jól tudunk együtt dolgozni, akkor később nem csak 20 óráról, hanem főállásról is beszélhetünk, a fizetésed pedig folyamatosan fog növekedni.

Home office

Kezdetben szeretnénk, ha fixen bent dolgoznál az irodában, pár hónap után átlagosan 1-2 napon tudsz majd otthonról is dolgozni, ha szeretnél. 🙂 

Mi fog történni a jelentkezésed után?

 

Ha kitöltöd a lenti formot, kapni fogsz egy automatikus e-mailt, amiben küldeni fogunk egy rövid tesztet. Ezt töltsd ki mindenképp, utána fogunk keresni telefonon! (Lehet a promóciók mappába fogod kapni, nézz körbe az egész e-mail fiókodban, ha komolyan velünk akarsz dolgozni. 🙂 )

 

Jelentkezz MOST hozzánk, és dolgozz Te is egy menő marketing ügynökségnél 😉

.