Barion Pixel

Legyél az új social media tartalomgyártónk!

Egész nap az Instán és Facebook-on lógsz, érdekel a marketing, hogy hogyan adnak el a nagy cégek nekünk? Akkor ez a munkalehetőség tetszeni fog!

Csatlakozz egy gyorsan növekvő ügynökséghez, és segíts építeni a saját és ügyfeleink márkáit!

Komoly kihívásra vágysz?

Szeretnénk hétről hétre egyre több feladatot és nagyobb felelősséget adni neked, miközben folyamatosan jobbnál jobb szövegeket és képeket fogsz gyártani saját, és ügyfeleink közösségi oldalaira.

Nem kávéfőzésre keresünk embert, hanem valódi feladatokra, szóval csak akkor olvasd tovább, ha NEM lazsálós munkát keresel. 

“Oké, milyen embert kerestek?”

– Legyen heti 20 órád (hétköznapokon), mert ennyit fogsz dolgozni az elejétől 

– Érdekeljen a marketing. Ha pénzkereset miatt akarsz dolgozni elsősorban suli mellett, arra bármelyik gyorsétterem alkalmas.

– Számítógéppel és telefonon fogsz dolgozni, ezért jól kell mozognod benne. Ha megijedsz egy exceltől, netán a képszerkesztéstől, akkor ez nem a Te munkaköröd 

– Legyenek ambícióid az életre nézve, ami több, mint túlélni az egyetemet vagy a napi munkát. Ha ez pipa, jól ki fogunk jönni. 🙂

– Imádjuk a proaktivitást, ez a cégünk egyik alapértéke. Ha úgy érzed, hogy önállóan tudsz dolgozni, mindenképp olvass tovább!

Mit fogsz csinálni pontosan?

A feladatok folyamatosan változnak, de alapvetően a saját és az ügyfeleink Insta és Facebook felületein fogsz dolgozni, nézzük milyen skillekre lesz szükséged:

Vizuális tartalmak készítése
(képszerkesztés, videók szerkesztése)

Ha közösségi média területen akarsz tartalmakat gyártani, nagyon fontos a szépérzék. 

A PhotoShop általános ismerete nem kötelező, de nagy előny, mert ebben fogsz dolgozni a legtöbbet (nyugi, nem kell grafikusnak lenned azért).  

 

Szövegírás

A hirdetések másik nagyon fontos eleme a szöveg, ami megfog és tűzbe hoz, cselekvésre ösztönöz.

Ha már általános iskolában is imádtál írni, a gimiben neked voltak a legjobb esszéid magyar érettségire készülve, akkor ez a feladat nagyon tetszeni fog. 🙂 

 

Technikai jellegű munkák

Bár jelenleg elsősorban képeket fogsz szerkeszteni és szövegeket írni, de a jövőben lesz előrelépési lehetőséged hirdetéskezelő poziba, ezért nem árt, ha jól mozogsz a technikai jellegű dolgokban is.

Hol fogsz dolgozni?

Van egy szuper irodánk a Margit körúton (II. kerület), de lényegében már a kezdetek kezdetén is home office-ban fogsz tudni dolgozni. 🙂

Miért gyere hozzánk?

A feladataid és az elvárásaink már átbeszéltük, lássuk Te mit kaphatsz, ha ezeket teljesíted. 🙂 

Home office

Kezdetben szeretnénk, ha fixen bent dolgoznál az irodában, pár hónap után átlagosan 1-2 napon tudsz majd otthonról is dolgozni, ha szeretnél. 🙂 

Tanulási és előrelépési lehetőség

Nagy tudásanyagot halmoztunk fel az utóbbi években, amiből rengeteget fogsz tudni tanulni az online marketing különböző területeiről. Ráadásul ha jól tudunk együtt dolgozni, akkor később nem csak 20 óráról, hanem főállásról is beszélhetünk, a fizetésed pedig folyamatosan fog növekedni.

Mi fog történni a jelentkezésed után?

 

Töltsd ki a lenti űrlapot első lépésként, és ha minden kérdésünket megválaszoltad, akkor a megadott telefonszámon keresni fogunk a következő lépés kapcsán! 🙂 

 

Alap adatok
Részletek
[*Főállás esetén]

[*Részmunkaidős állás esetén]